‘The Sandman’ Cast en Neil Gaiman onthullen welke aflevering ze het meest enthousiast zijn om naar te kijken – NBCNEWS

  • Whatsapp

Een van de vele series die het San Diego Comic-Con-podium in Hall H bestormden, was de langverwachte serie van Netflix, De zandman. Gebaseerd op Neil Gaiman’s beroemde DC-strip die sommigen beschouwen als de beste stripboekserie aller tijden, de seriesterren Tom Sturridge als Morpheus, of Dream, een van de zeven eeuwige entiteiten die cruciale aspecten van het bestaan ​​beheersen. Het eerste seizoen van De zandman wordt gerapporteerd om het verhaal van te dekken The Sandman, Volume 1: Preludes & Nocturnesdie volgt op de gevangenneming van Dream door Roderick Burgess en zijn occulte volgelingen in de vroege jaren 1900 en zijn daaropvolgende 105 jaar in gevangenschap.

Read More

COLLIDER-VIDEO VAN DE DAG

Terwijl een of andere versie van De zandman al tientallen jaren in ontwikkeling is, kan ik geen betere plek voor het materiaal bedenken dan op een streamingdienst als Netflix. In plaats van te proberen het enorme verhaal en de ongelooflijke reeks personages in een film van twee uur te passen, zal streaming het verhaal in staat stellen om de wondere wereld te laten zien die Gaiman en zijn team van briljante artiesten tot leven hebben gebracht op de pagina.

Ik heb de eerste drie afleveringen gezien en kan niet wachten om de rest van de show te zien.

Kort na de première van nieuwe beelden op Comic-Con, leden de castleden Tom SturridgeGwendoline Christie, Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park en Gaiman stopte bij de Collider-studio. Tijdens het leuke interview spraken ze over welk van de tien afleveringen van het eerste seizoen ze het meest enthousiast waren om te zien, waarom streaming de perfecte plek is om dit verhaal te vertellen, waar ze enthousiast over zijn, zowel voor fans als niet-fans ervaring, en meer.

The Sandman’s cast omvat ook Patton Oswalt, Boyd Holbrook, Jenna Coleman, Vanesu Samunyai (voorheen bekend als “Kyo Ra”), Vivienne Acheampong, Charles Dans, David Thewlis, Stephen Fry, Donna Preston, John Cameron Mitchell, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Joely Richardson, Niamh Walsh, Sandra James Young en Razane Jammal.

De serie is uitvoerend geproduceerd door Gaiman, Heinberg en David S. Goyer. De regisseurs van het eerste seizoen zijn onder meer: Mike Barker (101) Jamie Childs (102, 103, 104, 105) Mairzee Almas (106) Andrés Baizo (107, 108), Coralie Fargeat (109) en Louise Hooper (110).

Bekijk wat ze te zeggen hadden in de speler hierboven, of je kunt ons gesprek hieronder lezen.

COLLIDER: Ik heb de eerste drie afleveringen gezien, en ze zijn zo goed, en ik moet met jou beginnen. Sandman is al heel lang in ontwikkeling als een film, als iets, en ik ben zo blij dat het geen film was, want het zou slecht zijn geweest en tv-streaming is de perfecte locatie. Kun je praten over hoe dit de beste plek is voor dit materiaal?

GAIMAN: Absoluut. Jarenlang probeerden mensen Sandman films, en ze zouden proberen 3000 pagina’s verhaal te nemen en het in twee uur te vertellen, wat erg veel lijkt op proberen een rivier te nemen en het in een pintglas te doen, en ze zouden falen, en ik had niets te maken met deze. Hoewel, er was tenminste één script dat zo slecht was dat ik het naar mensen op internet stuurde, die toen een artikel maakten over hoe slecht het was, waardoor die specifieke versie werd gedood, maar ik was eigenlijk een heel eind verwijderd van alle deze en rond 2018 toen de aard van televisie veranderde, en ik aan het showen was Goede voortekenendie ik had geschreven, nam David Goyer contact met me op en zei: “Het is tijd voor… Sandman. Het is tijd om dit samen als streamer te doen. Ik denk dat we het kunnen, en we kunnen het goed doen, en ben je aan boord?” Hij zei: “Dit is de eerste keer dat je bent uitgenodigd als creatief persoon. Zou je het met mij willen doen?” En ik zei: “Ja.”

En toen moest hij wachten tot ik klaar was met maken Goede voortekenenen we hadden ook veel geluk, want toen ik klaar was met maken Goede voortekenenAllan Heinberg’s contract liep af, en hij kwam vrij en beschikbaar, en we hadden een diner met hem, David en ik, en hij bleek een hondsdolle Sandman fan, die een pagina had van Sandman die hij in 1996 had gekocht en me liet tekenen, en we zaten daar allemaal, en we praatten over de show die we wilden maken, en het werd heel duidelijk dat we het allemaal over dezelfde show hadden. We hadden alle drie dezelfde visie voor wat we wilden maken en wat dit ding zou kunnen zijn, wat betekende dat de meest verbazingwekkende speciale effecten of wonderen Sandman gebeurde, en dat weekend werd het contract van Allan Heinberg overeengekomen en ondertekend.

Dat is geweldig.

En maandagochtend gooiden we Sandman aan een stel streamers en netwerken die zich bij ons presenteerden, en een week later had Netflix een spannende biedingsoorlog gewonnen, maar wat ze hadden gewonnen was het idee dat de televisie van Warner Brother, en David, Allan en ik, de Sandman laten zien dat we wilden maken. Het was niet alsof ze dit ding kochten, en nu gaan we het in stukken snijden en veranderen en koken en zo. Het was alsof, nee, ze kochten het recht om te maken wat we wilden doen, en dat hebben we gemaakt, vooral Allan, die net zoveel van het zware werk heeft gedaan. Ik mag zoveel van de glorie nemen, omdat ik meestal gewoon over zijn schouder leunde en zei: “Ja, dat is een goed idee”, maar we moeten Sandman. We hebben deze ongelooflijk geweldige cast en ze zijn slechts het topje van de geweldige cast-ijsberg, en op 5 augustus hebben we 10 afleveringen uitgebracht, seizoen één. Het is geweldig. Ik ben er zo trots op en het had op geen ander moment gemaakt kunnen worden.

Wat betreft de cast, waar kijk je het meest naar uit voor het publiek om te zien dat zowel fans als niet-fans zijn?

GWENDOLINE CHRISTIE: Ik denk dat het gewoon zo’n epische reis is. Het tart het genre. Er zijn zoveel genres en elk is echt opgelost. Het is echt vervuld. Je hebt het gevoel dat je echt een andere dimensie betreedt en een die is verdwenen over zoveel integriteit, ongelooflijke creativiteit en oprechte liefde en diep respect voor het materiaal. Het is gewoon een fantasmagorisch avontuur.

TOM STURRIDGE: Hoewel het een samenhangend verhaal is, heb ik het gevoel dat elke aflevering als een film is. Het is elke keer dat je naar de volgende overschakelt een nieuwe film, en ik denk dat dat een soort spannende manier is om een ​​verhaal te ervaren, een ongebruikelijke manier van streamen. Dan wil ik ook dat het publiek deze specifieke werelden ziet. The Dreaming is een van de meest bijzondere plekken die ik ooit op een scherm heb gezien. Het is Narnia en Middle Earth en Hogwarts tijden door de breedte van de verbeelding van een universum, en er is de hel en er is de hedendaagse wereld, wat nieuw is, de wereld van 2021. Dit is geen periodestuk. Sandman werd geboren in 1989, maar we hebben het gemaakt in de huidige tijd, en het is opwindend voor de mensen die de strip zo goed kennen om te zien dat deze personages de realiteit van de moderne wereld onder ogen moeten zien.

PARK: Ik ben gewoon heel, heel enthousiast dat mensen die er enorme fans van zijn, de dingen zelf tot leven zien komen, want toen ik ernaar keek, bracht het me alleen maar terug naar het bladeren door de pagina’s toen ik Ik las het voor het eerst, en ik had zoiets van, het is een heel, ik weet het niet… Het is een emotionele ervaring als je verliefd bent op de originele tekst, wat ik ben.

HOWELL-BAPTISTE: Ja. Ik ben super enthousiast, zowel voor de fans als ook voor mensen die net de . ontdekken Sandman en die er misschien gewoon op stuiten omdat ze Netflix vertrouwen en Netflix zo’n vertrouwde entiteit is. Ik vind het echt ongelooflijk. Zoals Tom al zei, maakt elke aflevering je palet een beetje schoon. Elke is zo anders. Het zijn als op zichzelf staande korte films en de cast verandert en de manier waarop hun opnames veranderen en de locaties, en natuurlijk is het fantastisch, en het is een fantasie. Het is deze epische reis, maar ook, ik kijk naar onze aflevering, en we brachten bijna het hele ding door met wandelen en praten in Londen in, wat gewoon een heel, het is een normale setting. We zijn niet overal, het is noodzakelijkerwijs in iemands verbeelding dromen of iets dergelijks, maar zelfs dat heeft zijn eigen fantastische gevoel. Het voelt als deze utopie, ook al lopen we letterlijk 2021 op aarde rond, en ik denk dat er een magie is in elk onderdeel van de show, of dat nu echte magie is of zelfs alleen de magie in het alledaagse, en ik denk dat dat, dat is waar ik echt heel erg enthousiast over ben, omdat ik denk dat het anders zal zijn dan alles wat iemand ooit eerder heeft gezien.

Naar welk van de tien afleveringen van het eerste seizoen ben je het meest enthousiast om te zien?

GAIMAN: Ik wil dat ze aflevering zes zien nadat ze aflevering vijf hebben meegemaakt.

HOWELL-BAPTISTE: Dat is een prachtige manier om—

GAIMAN: Het is alsof aflevering vier ze op een goede manier naar de hel brengt. In aflevering vijf gaan ze door een hel in een restaurant. Aflevering zes is reinigend en vergevingsgezind en omarmend en verwarmend en mooi, maar je moet het verdienen.

HOWELL-BAPTISTE: Ja, nee, absoluut. Het is interessant omdat de aflevering waar ik het meest naar uitkijk de aflevering in Hell is, want toen ik die zag, was het een van de meest verbluffende dingen die ik ooit heb gezien. Praten over het nemen van ideeën die zo vertrouwd zijn, zoals Satan, en het presenteren op een manier die niemand ooit eerder heeft gezien, en ik heb de strips gelezen en nog steeds het gevoel dat ik dit personage nog nooit eerder had gezien, maar ik denk wel dat wat je echter zegt, er is een eb en vloed, en je verdient dingen. Je moet een aantal punten opbouwen om te komen waar je moet komen in deze show, en dat is zeldzaam. Je geeft het publiek zelden de kans om dingen te leren, te leren en te waarderen, en te verteren.

CHRISTIE: Ik ging zitten om de afleveringen te kijken, echt niet wetend wat ik kon verwachten, want wat ik had gedaan was in zo’n isolement en alleen met Tom, en toen, letterlijk vanaf het moment dat het begon, hijgde ik, en toen was ik gewoon gewoon zo verbonden met het en zo gefascineerd door, en het kost veel om iets te bekijken, en het is echt adembenemend. Ik keek er ook naar met mijn partner die maar bleef zeggen: “Dit is echt goed. Dit is, nee, dit is echt goed. Dit is zo goed.” Ik dacht: “Ja, ik weet het. Kunnen we er gewoon naar kijken?” En hij zei: “Maar het is zo goed.” Ik zei: “Ja, ik weet het, schat, maar alsjeblieft, oh, weet je wat? Je hebt gelijk. Het is goed. Laten we zeggen dat het goed is, want het is echt goed.”

STURRIDGE: Ik ben het eens met alles wat iedereen zei, dus ik zal proberen iets nieuws te bedenken. Er zijn twee dingen die ik wil zeggen. Een daarvan is in aflevering zes, maar niet bij mijn zus. Morpheus’ relatie met Hob Gadling. Mogelijk zijn eerste vriendschap op aarde, en het is een relatie die in de loop van honderden jaren is opgebouwd, en ik denk dat er iets heel opwindends is aan het zien hoe deze twee karakters samengroeien van de 14e eeuw tot heden en heel ongewoon, en dan denk ik ook , het hoogtepunt van het verhaal dat we vertellen, de laatste confrontatie tussen Morpheus en de Corinthische, en ik ben opgewonden dat een publiek de ervaring heeft beleefd die we ze gaan geven en tot de conclusie is gekomen.

PARK: Makkelijk antwoord voor mij. Aflevering vijf vind ik zo speciaal. Het is een genot.

Hier is de officiële synopsis voor De zandman:

Er is een andere wereld die op ons allemaal wacht als we onze ogen sluiten en slapen – een plek genaamd Dreaming, waar The Sandman, Master of Dreams (Tom Sturridge), vorm geeft aan al onze diepste angsten en fantasieën. Maar wanneer Dream onverwachts wordt gevangengenomen en een eeuw lang gevangen wordt gehouden, zet zijn afwezigheid een reeks gebeurtenissen in gang die zowel de droom- als de wakende wereld voor altijd zullen veranderen. Om de orde te herstellen, moet Dream door verschillende werelden en tijdlijnen reizen om de fouten te herstellen die hij heeft gemaakt tijdens zijn enorme bestaan, oude vrienden en vijanden opnieuw bezoeken en onderweg nieuwe entiteiten ontmoeten – zowel kosmisch als menselijk.

Voor meer informatie De zandman

Related posts

Leave a Reply